Start it @K&H: Business Model Workshop

Üzleti modell és stratégia, nincs egyik a másik nélkül. Az üzleti modell a vállalkozásod műszaki rajza, ami alapján felépíted, a stratégia pedig megadja, hogy hogyan működtesd. Milyen üzleti modellek léteznek? Hogyan hat a víziónk az üzleti modellünkre? Miért fontos az üzleti modell? Mikor kell ezzel foglalkozni? Hogyan érdemes kialakítani? Mit szükséges figyelembe venni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel fogunk foglalkozni. 

Paris Noble: Az egyetemet félbe hagyva rendezvényszervezőként kezdtem pályafutásomat, punk és techno koncertek, fesztiválok, kortárs művészeti kiállítások és később hackathonok szervezésével foglalatoskodtam. Közben csatlakoztam egy digitális rendezvényszervező startuphoz, a TicketNinjához, ahol két évig dolgoztam az üzlet- és termékfejlesztés területén. 2020 januárjában társalapítója lettem a győri székhelyű, díjnyertes stratégiai design ügynökségnek, az Elevate-nek, ahol jelenleg márkastratégaként, szolgáltatástervezőként és ügyvezetőként dolgozom. 2021 óta vagyok szakmai vezetője a Start it @K&H startup inkubációs programjának, ahol számos startupnak segítettünk céljaik megfogalmazásában és elérésében, legyen szó termék- és szolgáltatásfejlesztésről, branding, sales, marketing, befektetői pitchekről vagy éppen üzleti modelleik innoválásáról.

Mészáros Anita: 17 évet töltöttem el multinacionális nagyvállalatoknál vezetőként. Részt vettem hazai és nemzetközi projektekben. Több éves tapasztalatom van szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadóként, mentorként, valamint vállalkozásfejlesztési programok vezetőjeként.